Lid Worden

Samen staan we sterker en werken we gezamenlijk aan gebiedsontwikkeling! Ben je zzp’er? Dan betaal je slechts 25 euro per jaar. Ben je een bedrijf met personeel? Dan betaal je 50 euro per jaar.

Wanneer je lid bent is een actieve deelname niet vereist. Wel zijn alle tips, adviezen en hulp is enorm welkom. Elk jaar is er een algemene ledenvergadering waar terugkerende zaken worden besproken. Ook is het mogelijk tijdens deze vergadering om nieuwe activiteiten te bespreken.

In de afgelopen jaren hebben we veel dingen mogen realiseren, zoals verlichte kerstbomen, elk voorjaar tot najaar 50 hanging basquets, bijdrage HELEEN festival, BHV trainingen, het plaatsen van 2 AED’s, podcasts een pubquiz en nog veel meer!

Wil je een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de Vaartsche Rijn? Sluit je als zzp’er of bedrijf aan bij de vereniging. Je kan het onderstaande formulier invullen.

Word een volwaardig lid

Sluit je als ondernemer aan bij de Vaartsche Rijn Ondernemers Vereniging en versterk onderlinge contacten. Meld je aan via het formulier.