Over ons

Wist je dat de Vaartsche Rijn heel lang één van de belangrijkste waterwegen was van Nederland? De Vaartsche Rijn werd omringd door industrieterreinen zoals de huidige subwijk Rotsoord tot ver in de jaren ’90 van de vorige eeuw één van laatste stadsindustriegebieden van Nederland.

Na zijn roemruchte geschiedenis, is het gebied rond de Vaartsche Rijn de laatste jaren getransformeerd tot brandpunt van bedrijvigheid en opnieuw één van de meest dynamische en diverse ondernemersgebieden van Utrecht.

In 2018 is Vaartsche Rijn Ondernemers Vereniging (VROV) opgericht. Met als doel om onderlinge contacten te versterken én het algemeen belang van bedrijven rond de Vaartsche Rijn in Utrecht te behartigen bij derden. Denk aan de lokale overheid, regionale organisaties en consumenten.

De vereniging wordt gevormd door ondernemers, zzp’ers, instellingen en bedrijven.

Ook lid worden?

Vul het formulier in en word ook lid van de VROV. Samen staan we sterker! Als zzp’er betaal je slechts 25 euro per jaar voor een lidmaatschap. Ben je een bedrijf met personeel? Dan betaal je 50 euro per jaar.

Word een volwaardig lid

Sluit je als ondernemer aan bij de Vaartsche Rijn Ondernemers Vereniging en versterk onderlinge contacten. Meld je aan via het formulier.